SK Menerong [TBA 5014] merupakan sebuah sekolah yang terletak di dalam daerah Hulu Terengganu. Sekolah ini dikategorikan sebagai Sekolah Kurang Murid (SKM) Luar Bandar. Proses P & P di sekolah ini berjalan pada sidang pagi sahaja. Pada waktu petang, bilik-bilik darjah digunakan untuk kelas Fardhu Ain (KAFA) bagi murid Tahun 2, 3, 4, dan 5 yang diadakan pada hari Ahad, Isnin, dan Rabu sahaja.
Talian Tel. : 09-6125625
Talian faks.: 09-6129954
Alamat email : skmenerong@gmail.com

Renungan...

Saturday, 7 April 2012

Program @ Pusat Kokurikulum PPD Hulu Terengganu


Telah berlangsung Program Perkhemahan Pendidikan Luar Sekolah Menengah Daerah Hulu Terengganu 2012 bermula 3 hingga 5 April 2012 yang lepas. Perkhemahan ini telah melibatkan 150 orang peserta daripada semua sekolah menengah di daerah Hulu Terengganu.

Kawad Kaki, Bantu Mula, Berbasikal dan Berkayak merupakan aktiviti utama sepanjang perkhemahan ini. Seramai 35 orang jurulatih pusat kokurikulum serta guru pengiring telah memberikan kerjasama yang baik bagi menjayakan perkhemahan ini.

Perasmian penutup perkhemahan ini telah disempurnakan oleh Encik Mohd Khalid bin Mustaffa, Timbalan Pegawai Pelajaran Daerah Hulu Terengganu.

No comments:

Warga SK Menerong...

Warga SK Menerong...

www.satisfaction.com